Fitness frame

info

Het M3F Frame is het enige mobile, lichtgewicht fitness frame op de markt.

Een fitness frame is een veelal stalen constructie die gebruit wordt in sportscholen om functioneel te trainen.

Aan een fitness frame worden trainingsmaterialen als de Suspension Trainer(TRX, PT4Pro), Dynabands en Boksballen gehangen. Bovendien zijn er fitness frames waaraan bijvoorbeeld een dip-bar gemonteerd kan worden.

Vaak zijn fitness frames vervaardigd van staal en staan ze verankerd aan de ondergrond. Hierin onderscheidt het M3F Fitness Frame zich van alle andere fitness frames omdat het M3F Frame vervaardigd is van de, in de door de entertainment vaak gebruikte, aluminium trussen. Hierdoor is het M3F Frame lichtgewicht. Bovendien is het frame demontabel en kan het makkelijk door één persoon opgebouwd worden. Het M3F Frame is het enige mobiele lichtgewicht Fitness frame op de markt, wat u kunt verplaatsen al naar gelieve. Door zijn afmetingen (1.95 m diep, 2.54 m hoog en 6.90 m breed)is het frame in nagenoeg iedere ruimte te plaatsen. Dit maakte het frame ook uitermate geschikt voor in-company bedrijfsfitness.

Om de functionaliteit van het M3F Frame te vergroten zijn er een dip-bar en een chin-up/pull-up bar vervaardigd die gemakkelijk aan het frame kunnen worden bevestigd.

Ook voor transport en opslag is gezorgd. Voor vervoer van het M3F Frame biedt M3F Sport een bijvoorbeeld een speciaal voor het frame ingerichte aanhangwagen aan. Hiermee kan het frame niet alleen veilig worden vervoerd, maar ook veilig worden opgeslagen. Tevens biedt deze aanhangwagen ruimte voor vervoer en opslag van accessoires en andere trainingsmaterialen.

Het betreft hier een gesloten en geremde aanhangwagen met een bruto gewicht tot 1350 kg. Hierbij kan gekozen worden uit de maten 304 x 151 x 150 of 304 x 151 x 180 (L x B x H). Deze aanhangwagen is voorzien van alle denkbare opties zoals o.a. binnen- en achteruitrijverlichting. Door deze aanhangwagen te voorzien van belettering is het tevens een krachtig reclame middel.

Like onze facebook pagina en blijf op de hoogte van alle ins- en outs, ontvang tips and tricks en ontmoet mede Frame gebruikers.
Nieuws
Het frame wordt standaard geleverd met:

1 Ral kleur coating naar keuze. Meerdere kleuren optioneel / 1 Ral kleur coating naar keuze. Meerdere kleuren optioneel / 2 x plyobar op 1 voetelement /4 x drinkwater plateaus...

Lees meer

Nieuws
Een sterke formule.

De combinatie tussen de mobiliteit van het M3F Frame en de functionaliteit van de Suspensiontrainer en de Bosubal vormen samen de ijzersterke formule voor een uiterst effectieve trainingsmethode....

lees meer

© Copyright M3F Sport 2020 All Rights Reserved. | Webdesign, Marketing, Vormgeving, Branding: PixelStuff | Fotografie: Perry Zonneveld | Video: Joost Franken en Tijs van leur