Het mobiele multi-functionele fitness frame.

Een functioneel frame dat perfect aansluit op de nieuwste trends, zoals groepstraining, incompany bedrijfsfitness en trainen in de buitenlucht.

Mobiel

In tegenstelling tot andere krachttrainingsstations is het M3F Frame UNIEK, omdat het zo is ontworpen dat het gemakkelijk te transporteren is en door 1 persoon in 10-15 minuten veilig kan worden opgebouwd tot een veelzijdig en stabiel trainingsstation van 60 m2 voor het geven van groepslessen aan maximaal 12 deelnemers. Het M3F Frame is gemaakt van aluminium, dus licht van gewicht en kan in diverse lengtes worden opgezet en zo op maat worden aangepast aan de wens van de trainer en/of locatie. Het M3F Frame vormt door zijn robuuste uitstraling en de door u gewenste kleurstelling het professionele en inspirerende zichtbare hart van uw sport(groeps)activiteit.</p><p>
Voor de opslag en het transport van het M3F Frame biedt M3F Sport een speciaal voor het M3F Frame ingerichte en gesloten, geremde aanhangwagen aan van 3.04 x 1.51 x 1.50 of 1.80 m (l xb x h). Het biedt ook ruimte om trainingsmateralen mee te nemen.

Functioneel

Het frame zelf biedt door zijn vormgeving de mogelijkheid tot allerlei (hand over hand) klimoefeningen. De functionaliteit van het M3F Frame kan eenvoudig worden verhoogd door de aan het frame te koppelen accessoires zoals de Dip bar of Chin/Pull up bar.

Het M3F Frame is uitermate geschikt voor het werken met verschillende, hoog gekwalificeerde en al bewezen materialen zoals de Suspension trainer, Bosu balance trainer, Dynabands, Boksbal. Hierdoor is het eenvoudig om een zeer intensief, veelzijdig en gevarieerd trainingsprogramma aan te bieden en eventueel te combineren met de voordelen van trainen in de buitenlucht, dat een positieve invloed heeft op de gemoedstoestand en de energie van de sporter. Het M3F Frame biedt de mogelijkheid de “sportschool”:
• Naar buiten te brengen
• Dicht bij de doelgroep te brengen
• Op plaatsen te brengen waar geen trainingsfaciliteit voorhanden is.

Ook kan snel worden ingespeeld op actuele situaties zoals het weer, evenementen, manifestaties, sportdagen, beurzen etc.

Het nieuwe Fitness

Het M3F Sport Frame vormt de ideale basis voor het NIEUWE FITNESS.

Het sluit aan op de grote internationale beweging die gaande is in fitnessland: Uit de fitnesszaal en naar buiten”. Outdoor is in trek bij sporters, lekker naar buiten, trainen in de open lucht b.v. als verlengstuk van het trainen in de sportschool, bij mooi weer snel naar buiten. Het biedt de mogelijkheid om vrijwel alle krachttrainingsoefeningen vanuit de sportschool naar buiten en/of naar de klant te brengen en zo bv het gat tussen de sportschool en “Bootcamp” op of aan te vullen.

1. Dit wordt nog eens versterkt doordat functioneel trainen steeds meer aanzien heeft gewonnen in de sport en revalidatie. Functioneel trainen is vooral ook trainen met het eigen lichaam, weg van (geïsoleerde) machines. Door gebruik te maken van de natuurlijke weerstand – van je eigen lichaamsgewicht – kunnen de oefeningen op het individuele conditie- en krachtniveau van de gebruiker veilig worden uitgevoerd. Hierdoor is het M3F frame het ideale trainingsstation voor zowel beginners als gevorderden.

2. Een tweede opvallend element is de groepscultuur, samen trainen en het groepsgevoel. De belangstelling voor (Small) grouptraining blijft stijgen in populariteit onder personal trainers. Het stimuleert kameraadschap, verantwoordelijkheid en intensiteit, waarbij de persoonlijke aandacht van de personal trainer bijdraagt aan het permanent leren en sportieve ontwikkeling.

Enjoy creating workout places

Het M3F Frame biedt alle ruimte voor creativiteit om op velerlei locaties, manieren en tijdstippen de functionaliteit van de “sportschool” aan te bieden. Voor de personal trainer biedt het de mogelijkheid om zich duidelijk te onderscheiden en voor sportscholen om als uitbreiding (capaciteit en/of faciliteit) te dienen en zich op deze wijze te profileren. Voor instellingen biedt het de mogelijkheid op meerdere vestigingslocaties een (tijdelijke) trainingsfaciliteit aan te bieden en voor organisaties zoals b.v. brandweer/politie een op het rooster afgestemd trainingsprogramma op locatie, b.v. in de kazerne. Het M3F Frame leent zich door zijn hoogte van 2.54 m en verstelbare lengtes ook uitstekend voor het geven van incompany bedrijfsfitness.

Door het mobiele karakter kan de functionaliteit van het M3F Frame ook gemakkelijk worden geïntegreerd in trainingsactiviteiten van sportverenigingen, seizoens- en groepsactiviteiten, zomerprogramma’s op camping- en recreatieoorden en bedrijfsuitjes.

Het M3F Frame vormt door zijn robuuste uitstraling en gewenste kleurstelling het professionele en inspirerende zichtbare hart van uw sport(groeps)activiteit. In combinatie met Beach vlaggen ter afbakening van de trainingslocatie of als herkenningspunt c.q. aanwezigheidssignaal van de sportactiviteit wordt de professionele uitstraling compleet. Ook het gebruik van een gesloten aanhangwagen met belettering draagt hiertoe bij.

Doordat het M3F Frame door 1 persoon kan worden vervoerd en worden opgezet en afgebroken, vormt het de basis voor een efficiënte bedrijfsvoering.

Met de aanschaf van het M3F Frame en/of de gesloten aanhangwagen komt u in het bezit van duurzame goederen met bijbehorende garantie respectievelijk 5 en 7 jaar op materiaal en/of fabricage fouten.

Voor wie?

Personal trainers

Personal trainers die zelf willen bepalen waar zij hun klanten willen laten trainen en snel willen inspelen op situaties waarin zij zich kunnen manifesteren. Bijvoorbeeld in plaatsen/wijken waar geen sportschool is.

Fitnesscentra

Fitnesscentra die snel hun trainingscapaciteit en faciliteit willen vergroten en vernieuwende groepstrainingen willen aanbieden, tijdelijk een buitentrainingslocatie willen creëren. In de winter binnen en in de zomer buiten trainen

Fysiotherapeuten

Fysiotherapeuten die medische fitnesstraining willen aanbieden, en tijdelijk daarvoor een ruimte willen inrichten.

Sportverenigingen

Sportverenigingen die tijdelijk een conditie- en krachttraining locatie willen inrichten op het terrein van de vereniging b.v. op de trainingsavond.

Coaches

Coaches die hun atleten op een hoger niveau willen brengen door middel van functionele core training in hun eigen sportvelden.

(Onderwijs) Instellingen

Instellingen die op meerdere vestigingen een tijdelijke fitness locatie willen aanbieden. En onderwijsinstellingen die tijdelijk of permanent conditie- en krachttraining in het lesprogramma willen opnemen.

De kwaliteit en mobiliteit van het M3F Frame.

Met de aanschaf van het M3F Frame komt u in het bezit van een hoogwaardig en duurzaam product. De ontwikkeling van het M3F Frame heeft geresulteerd in een frame waarin mobiliteit, stabiliteit, veiligheid en functionaliteit optimaal op elkaar zijn afgestemd.

Kwaliteit en mobiliteit van het M3F Frame.

Het M3F Frame wordt gemaakt van hoogwaardig aluminium Truss volgens de hoogste Europese normen. Hierdoor is het frame niet alleen licht, maar ook zeer sterk en bestand tegen alle weersinvloeden. Met M3F Frame is opgebouwd uit losse componenten. De volgorde van op- en afbouw maakt het mogelijk, dat het frame door 1 persoon veilig kan worden opgebouwd tot een stabiel frame. Het frame kan in 2 lengtes worden opgezet, namelijk 4,5 en 7 meter. De maximale afmetingen bedragen hierdoor 2.95 m x 2.54 m x 7.00 m (b x h x l). Het maximaal benodigde trainingsoppervlak bij een lengte van 7 m en het maximale aantal van 12 deelnemers bedraagt dan 6.00 x 13.00 m. (b x l)

Het frame bestaat uit de volgende losse componenten:

2 x een lengte van 295 cm; 2 x 250 cm; 2 x 79 cm; 2 x 101 cm; 2 x 95 cm. Totale pakketafmeting 295 x 60 x 110 cm. (L x B x H). Hiervoor kan er een op maat gemaakte keuze worden gemaakt hoe het Frame te vervoeren. Het M3F Frame is gemaakt van het in de entertainment business veel gebruikte Truss. Hierdoor zijn ondersteunende materialen zoals beschermhoezen en transportdollys voorhanden. Het is ook mogelijk om een door M3F Sport volledig voor het vervoer van het M3F Frame en materialen ingerichte aanhangwagen te kopen. Naast het feit dat deze aanhangwagen de benodigde mobiliteit biedt, is het ook een veilige opslagruimte en zeker niet op de laatste plaats een fantastische reclame mogelijkheid voor de eigenaar/gebruiker van het frame.

Het frame wordt standaard geleverd met:

 • 1 Ral kleur coating naar keuze. Meerdere kleuren optioneel.
 • Inclusies Monkey bar in de horizontale delen
 • 2 x plyobar op 1 voetelement
 • 4 x drinkwater plateaus
 • Hoekverbinding met hoge en lage stand
 • 4 contra gewichten
 • Hamer met pennentas

De functionaliteit van het frame is met de volgende accessoires uit te breiden:

 • Pull-up bar
 • Dip bar
 • Climber bar
 • Flying pull-up bar
 • Muscle up bar
 • Squat spotter
 • Wallball plate
 • Lifting bracket
 • 1 oog
 • 2 ogen
 • Klem met oog
Like onze facebook pagina en blijf op de hoogte van alle ins- en outs, ontvang tips and tricks en ontmoet mede Frame gebruikers.
Nieuws
Het frame wordt standaard geleverd met:

1 Ral kleur coating naar keuze. Meerdere kleuren optioneel / 1 Ral kleur coating naar keuze. Meerdere kleuren optioneel / 2 x plyobar op 1 voetelement /4 x drinkwater plateaus...

Lees meer

Nieuws
Een sterke formule.

De combinatie tussen de mobiliteit van het M3F Frame en de functionaliteit van de Suspensiontrainer en de Bosubal vormen samen de ijzersterke formule voor een uiterst effectieve trainingsmethode....

lees meer

© Copyright M3F Sport 2020 All Rights Reserved. | Webdesign, Marketing, Vormgeving, Branding: PixelStuff | Fotografie: Perry Zonneveld | Video: Joost Franken en Tijs van leur