Optionele toebehoren.

Vergroot de functionaliteit, mobiliteit en herkenbaarheid van het M3F Frame.

M3F Accessoires

M3Fsport biedt accessoires aan om de functionaliteit van het M3F Frame te vergroten. Hiertoe zijn op het frame koppelingen aangebracht. Hierdoor kan het M3F Frame worden uitgebreid met een Dip-bar en een Chin up / Pull up bar.

Daarnaast biedt M3F Sport allerlei toebehoren bij het M3F Frame aan, die bijdragen aan de uitstraling en mogelijkheden van het frame. Bijvoorbeeld covers met reclame teksten en die dan van binnenuit verlicht kunnen worden. Het is ook mogelijk om bluetooth speakers aan het frame te bevestigen voor muzikale ondersteuning van de groepslessen.

 

Trainingsmaterialen

Het frame is het ophang- en bevestigingspunt voor tal van trainings- en ondersteunende materialen. M3F Sport kan u over de mogelijkheden over informeren en biedt u hiervoor o.a. de volgende professionele materialen aan: Suspension trainers (meerdere soorten) Power bands, Power ropes, Bokszakken, Bosuballen, Matjes. En nog veel meer. Het betreft hier professionele en beproefde materialen waarover veel informatie bekend is. Hierdoor kan direct worden gestart met het geven van functionele, en gevarieerde conditie- en krachttrainingsprogramma’s aan alle sporters op ieder niveau.

Over niet al te lange tijd kunt u de trainingsmaterialen bekijken in onze M3F Sport Shop, er wordt hard aan de shop gewerkt.

Transport en opslag

Voor het transport en opslag van het M3F Frame biedt M3F Sport een speciaal voor het frame ingerichte aanhangwagen aan. Hiermee kan het frame niet alleen veilig worden vervoerd, maar ook veilig worden opgeslagen. Tevens biedt deze aanhangwagen ruimte voor vervoer en opslag van accessoires en andere trainingsmaterialen.

Het betreft hier een gesloten en geremde aanhangwagen met een bruto gewicht tot 1350 kg. Hierbij kan gekozen worden uit de maten 304 x 151 x 150 of 304 x 151 x 180 (L x B x H). Deze aanhangwagen is voorzien van alle denkbare opties zoals o.a. binnen- en achteruitrijverlichting. Door deze aanhangwagen te voorzien van belettering is het tevens een krachtig reclame middel.

Ook is het mogelijk om met behulp van trussdollys het frame over korte afstand te vervoeren en veilig op locatie op te slaan.

Over niet al te lange tijd kunt u de transport en opslag mogelijkheden bekijken in onze M3F Sport Shop, er wordt hard aan de shop gewerkt.

Personal trainer app.

Bouwen aan een stabiel PT bedrijf? Wij helpen je!

Binnen 24 uur online zonder opstartkosten, inclusief gratis online training!

  • Lessen inplannen met de agenda module
  • Automatisch factureren naar je klanten
  • Pushberichten versturen naar je klanten
  • Persoonlijke trainingschema's samenstellen voor je klanten
  • Persoonlijke voedingsschema's samenstellen voor je klanten
  • Beheer en bekijk de voortgang van je klanten
Bestel hier de personal trainer app
Like onze facebook pagina en blijf op de hoogte van alle ins- en outs, ontvang tips and tricks en ontmoet mede Frame gebruikers.
Nieuws
Het frame wordt standaard geleverd met:

1 Ral kleur coating naar keuze. Meerdere kleuren optioneel / 1 Ral kleur coating naar keuze. Meerdere kleuren optioneel / 2 x plyobar op 1 voetelement /4 x drinkwater plateaus...

Lees meer

Nieuws
Een sterke formule.

De combinatie tussen de mobiliteit van het M3F Frame en de functionaliteit van de Suspensiontrainer en de Bosubal vormen samen de ijzersterke formule voor een uiterst effectieve trainingsmethode....

lees meer

© Copyright M3F Sport 2020 All Rights Reserved. | Webdesign, Marketing, Vormgeving, Branding: PixelStuff | Fotografie: Perry Zonneveld | Video: Joost Franken en Tijs van leur