Outdoor bootcamp met het M3F fitness frame

Fitness trends komen en gaan, maar er is één vorm van fitnesstrainingen die populair blijft: outdoor bootcamp. Bootcamps brengen (grote) groepen samen om elkaar tot het uiterste te pushen waardoor fitnessen nog nooit zo leuk is geweest. Hierbij wordt aan de hand van verschillende fitness oefeningen de kracht en doorzettingsvermogen van sporters bevorderd. Bovendien kan je met het M3F fitness frame een outdoor bootcamp organiseren die inspeelt op alle behoeften van jouw sporters!

Waarom een outdoor bootcamp organiseren?

Wil jij graag een (grote) groep mensen samenbrengen en door middel van fitness oefeningen samen laten trainen? Dan is het M3F fitness frame hier de ideale tool voor. Met bootcamp oefeningen op het fitness frame haal jij mensen ver uit hun comfortzone en zorg jij ervoor dat zij hun fitnessdoelen kunnen bereiken. Daarbij kan je door middel van verschillende soorten trainingen werken aan kracht, uithoudingsvermogen en het figuur van sporters.

Met het organiseren van een eigen outdoor bootcamp kan jij ook zelf je schema bepalen. Je bent flexibel in het geven van welke oefeningen wanneer en waar je maar wil. Hierbij heb je geen verschillende apparaten nodig maar kan jij met verschillende frame accessoires of materialen gekoppeld aan het M3F fitness frame een volwaardige work-out aanbieden. Vervolgens draagt een goede bootcamp ook bij aan een sterke solidariteit en teambuilding tussen sporters.

Zou jij graag een bootcamp in Rotterdam organiseren of wil jij liever een bootcamp in Utrecht op poten zetten? Niet getreurd. Met het mobiele M3F fitness frame kan jij je makkelijk verplaatsen en jouw outdoor bootcamp organiseren op verschillende locaties. Neem contact op voor meer informatie!

outdoor bootcamp

2 soorten outdoor bootcamps met het M3F fitness frame

Cardio- en krachtrainingen

Met verschillende krachtoefeningen via optionele accessoires zoals de pull up en dip bars, boek jij de beste resultaten. Hiermee kan jij snel en makkelijk van training wisselen en zorg je voor veel flexibiliteit binnen jouw bootcamp sessies. Zorg voor gewichtsverlies, conditieverbetering en krachttoename door middel van het M3F fitness frame!

Bokstrainingen

Met verschillende bokszakken aan het M3F fitness frame kan jij optimaal een boxing bootcamp organiseren. Met deze explosieve training train jij op kracht en een heleboel boks technieken. Tijdens deze trainingen zorg je dat het doorzettingsvermogen, de weerbaarheid en kracht naar een hoger niveau wordt getild!

De voordelen:

  • Extreem effectief en doeltreffend
  • Kan overal en altijd uitgevoerd worden
  • Goed voor kracht en uithoudingsvermogen
  • Verschillende mogelijkheden van trainingen
  • Sociale contact wordt gestimuleerd
  • Sporten in de buitenlucht is zeer gezond

© Copyright M3F Sport 2020 All Rights Reserved. | Webdesign, Marketing, Vormgeving, Branding: PixelStuff | Fotografie: Perry Zonneveld | Video: Joost Franken en Tijs van leur