Een calisthenics park is de ideale locatie voor lichaamsgewicht trainingen. Deze populaire vorm trekt laatste jaren ook steeds meer mensen aan. In deze blog zullen we de drie bekendste calisthenics parken in Nederland bespreken. Ook laten we je in het slot erachter komen wat nu het beste calisthenics park is in Nederland.

Amsterdam Westerpark

Het Amsterdam Calisthenics Park is gelegen in het Westerpark en is een van de grootste calisthenics parken in Nederland. Het park heeft een grote variatie aan toestellen, waaronder pull-up bars, monkey bars, dip bars en parallettes. Ook zijn er verschillende platformen waar je je skills kunt laten zien. Het park is gratis toegankelijk voor iedereen.

Kralingse Bos Rotterdam

Het Calisthenics Park in Rotterdam is gelegen in het Kralingse Bos en is een van de meest complete calisthenics parken in Nederland. Het park heeft verschillende zones, waaronder een zone voor beginners en een zone voor gevorderden. Ook zijn er verschillende toestellen zoals een monkey bar, een klimrek en een push-up bar. Het park is gratis toegankelijk voor iedereen. Ook kan je de gevorderden zone nog meer upgraden door zelf attributen toe te voegen zoals het M3F Fitness Frame.

Griftpark Utrecht

Het Calisthenics Park in Utrecht is gelegen in het Griftpark en is een van de mooiste calisthenics parken in Nederland. Het park heeft verschillende toestellen, waaronder monkey bars, dip bars en pull-up bars. Ook zijn er verschillende platformen waar je je skills kunt laten zien. Het park is gratis toegankelijk voor iedereen.

Wat is het ideale calisthenics park?

Maar wat als je geen calisthenics park in de buurt hebt of als je niet altijd tijd hebt om naar een park te gaan? Voor dit probleem is het M3F fitness frame in de wereld gebracht. Dit mobiele frame is ontworpen om overal te kunnen trainen en kan binnen 15 minuten door één persoon worden opgezet en afgebroken. Het frame is ideaal voor jouw groepstrainingen tot wel 12 sporters. Het frame is lichtgewicht, draagbaar en kan gemakkelijk worden opgeborgen wanneer het niet in gebruik is. Hierdoor heb je je eigen calisthenics park waar en wanneer je maar wilt. Wil je meer weten over het M3F fitness frame? Bezoek dan de M3F Sport website voor voor alle info en voordelen die jij nodig hebt.