Financieel voordeel

Het gebruik van het M3F fitness frame kent door haar mobiele karakter enkele specifieke voordelen. Zo is men niet gebonden aan een vaste locatie waardoor het mogelijk wordt om b.v. een kostenbesparende locatie te kiezen. Ook maakt het mobiele karakter mogelijk om fiscaal onbelaste incompany trainingen te geven.

Geen of lagere huurkosten

Doordat het M3F fitness frame mobiel is, is het mogelijk om eenvoudig en snel de meest geschikte en/of kostenbesparende locatie te kiezen. Zo kan bij mooi weer voor een buitenlocatie worden gekozen en bij het binnen trainen voor een gymzaal van een lagere school of ruimte in een wijkgebouw.

Aftrekbaar

Als zelfstandig ondernemer kan de aanschaf van het M3F fitness frame bijbehorende producten fiscale voordelen hebben (prijs afhankelijk van grondstof prijs). Zo kan men mogelijk in aanmerking komen voor de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA). Als u in een boekjaar investeert in bedrijfsmiddelen, dan kunt u in aanmerking komen voor de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek. De bedrijfsmiddelen waarin u investeert, moeten dan wel in aanmerking komen voor investeringsaftrek. In 2014 is dit 28% voor een bedrag tussen de € 2.301,00 t/m € 55.248,00.

Onbelaste bedrijfsfitness

Het M3F fitness frame is uitermate geschikt voor het geven van incompany bedrijfsfitness omdat iedere geschikte ruimte tijdelijk snel kan worden omgebouwd tot een trainingslocatie en daarna weer beschikbaar is voor de bedrijfsvoering. Bijkomend voordeel is tevens dat deze vorm van bedrijfsfitness onder bepaalde voorwaarden fiscaal onbelast is voor de werkgever en dus zeer aantrekkelijk. Dit geeft ook de mogelijkheid om bedrijfsfitness aan te bieden zoals het oorspronkelijk bedoeld was, namelijk de medewerkers middels een sportieve onderbreking frisser en alerter te laten terugkeren naar hun werkplek.

Verdienmodel met een uitstekend perspectief

Het M3F fitness frame biedt ruimte voor het geven van groepslessen aan maximaal 12 deelnemers. Dit vormt de basis voor een uitstekend verdienmodel, waarbij met b.v. 20 lesuren per week een 20 x 12 x € ?? uitstekende omzet te behalen valt. Hierdoor verdient de investering in het M3F Frame zich zeer snel weer terug.