Uitstekend verdienmodel

Groepslessen tot 12 deelnemers

In 15 minuten opzetten

Kostenbesparende locatie

Een veelzijdig trainingsstation voor personal trainers

Het M3F fitness frame kan door 1 persoon in 15 minuten opgebouwd worden tot een mobiel en multifunctioneel trainingsstation. Het fitness station kan op elke locatie gebruikt worden en is een geweldig hulpmiddel voor personal trainers die individuele of groepstrainingen willen aanbieden. Het M3F fitness frame biedt alle ruimte voor creativiteit om op velerlei locaties, manieren en tijdstippen workouts te organiseren waar en wanneer jij wil.

Ook geschikt voor:

 • FYSIOTHERAPEUTEN
 • SPORTVERENIGINGEN
 • FITNESSCENTRA
 • COACHES
 • (ONDERWIJS) INSTELLINGEN

 

Lees meer →

Uitstekend verdienmodel

Mobiel

Functioneel

Elke locatie

Het M3F Frame biedt ruimte voor het geven van groepslessen aan maximaal 12 deelnemers. Dit vormt de basis voor een uitstekend verdienmodel, waarbij met b.v. 20 lesuren per week een 20 x 12 x € ?? uitstekende omzet te behalen valt. Hierdoor verdient de investering in het M3F Frame zich zeer snel weer terug.

Als personal trainer hoef jij jezelf niet te beperken op één plaats. Het trainingsstation is 60m2, kan makkelijk en snel vervoerd en opgezet worden tot een eigen volwaardige fitnessruimte. Het biedt personal trainers de mogelijkheid om creatieve en flexibele trainingen aan te bieden op verschillende locaties zoals openbare ruimtes, gymzalen en kantoren.

Het M3F fitness frame kan voor verschillende toepassingen gebruikt worden om mobiele fitness optimaal te bevorderen. Het frame zelf biedt door zijn vormgeving de mogelijkheid tot allerlei klimoefeningen. De functionaliteit van het M3F Frame kan eenvoudig worden verhoogd door de aan het frame te koppelen accessoires zoals de dip, chin of pull up bar. Bekijk de verschillende accessoires.

Met het M3F fitness frame kan je eenvoudig en snel de meest geschikte en/of kostenbesparende locatie kiezen. Het fitness frame kan op verschillende locaties geplaatst worden, zowel indoor als outdoor. Het fitness frame vergroot hiermee jouw trainingscapaciteit en faciliteit en zorgt ervoor dat personal trainers vernieuwende groepstrainingen kunnen aanbieden.

Het M3F fitness frame wordt standaard geleverd met:

 • 1 Ral kleur coating naar keuze, meerdere kleuren optioneel

 • 1 monkey bar in de horizontale delen

 • 2 x plyobar op 1 voetelement

 • 4 x drinkwater plateaus

 • 4 contra gewichten

 • Hoekverbinding met hoge en lage stand

 • Hamer met pennentas

Financieringsplan op jouw maat

M3F sport voorziet een op maat gemaakte financieringsplan afhankelijk naar jouw wensen. Wij brengen in kaart hoe jij als personal trainer de kosten kan financieren en jezelf kan voorzien van een optimaal verdienmodel met een uitstekend perspectief. Als zelfstandig ondernemer kan de aanschaf van het M3F fitness frame en bijbehorende producten ook fiscale voordelen hebben. Zo kan je mogelijk in aanmerking komen voor de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA).
Financieringen zijn o.a mogelijk via:
-Qredits
-Rabobank

Onze klanten