Uitstekend verdienmodel

Groepslessen tot 12 deelnemers

In 15 minuten opzetten

Kostenbesparende locatie

Een veelzijdig trainingsstation voor personal trainers

Het M3F fitness frame kan door 1 persoon in 15 minuten opgebouwd worden tot een mobiel en multifunctioneel trainingsstation. Het fitness station kan op elke locatie gebruikt worden en is een geweldig hulpmiddel voor personal trainers die individuele of groepstrainingen willen aanbieden. Het M3F fitness frame biedt alle ruimte voor creativiteit om op velerlei locaties, manieren en tijdstippen workouts te organiseren waar en wanneer jij wil.

Ook geschikt voor:

 • fysiotherapeuten
 • sportverenigingen
 • fitnesscentra
 • coaches
 • (onderwijs) instellingen

Lees meer →

fitness frame

Uitstekend verdienmodel

Het M3F Frame biedt ruimte voor het geven van groepslessen aan maximaal 12 deelnemers. Dit vormt de basis voor een uitstekend verdienmodel, waarbij met b.v. 20 lesuren per week een 20 x 12 x € ?? uitstekende omzet te behalen valt. Hierdoor verdient de investering in het M3F Frame zich zeer snel weer terug.

Mobiele frame

Mobiel

Als personal trainer hoef jij jezelf niet te beperken op één plaats. Het trainingsstation is 60m2, kan makkelijk en snel vervoerd en opgezet worden tot een eigen volwaardige fitnessruimte. Het biedt personal trainers de mogelijkheid om creatieve en flexibele trainingen aan te bieden op verschillende locaties zoals openbare ruimtes, gymzalen en kantoren.

Functionele frame

Functioneel

Het M3F fitness frame kan voor verschillende toepassingen gebruikt worden om mobiele fitness optimaal te bevorderen. Het frame zelf biedt door zijn vormgeving de mogelijkheid tot allerlei klimoefeningen. De functionaliteit van het M3F Frame kan eenvoudig worden verhoogd door de aan het frame te koppelen accessoires zoals de dip, chin of pull up bar. Bekijk de verschillende accessoires.

Outdoor fitness station

Elke locatie

Met het M3F fitness frame kan je eenvoudig en snel de meest geschikte en/of kostenbesparende locatie kiezen. Het fitness frame kan op verschillende locaties geplaatst worden, zowel indoor als outdoor. Het fitness frame vergroot hiermee jouw trainingscapaciteit en faciliteit en zorgt ervoor dat personal trainers vernieuwende groepstrainingen kunnen aanbieden.

Frame materiaal

Het M3F fitness frame wordt standaard geleverd met:

 • 1 Ral kleur coating naar keuze, meerdere kleuren optioneel
 • 1 monkey bar in de horizontale delen
 • 2 x plyobar op 1 voetelement
 • 4 x drinkwater plateaus
 • 4 contra gewichten
 • Hoekverbinding met hoge en lage stand
 • Hamer met pennentas

Voorbeelden trainingsmateriaal

Suspension trainers

Suspension trainers

Bosu ballen

Bosu ballen

Power bands

Power bands

Accessoires en toepassingen

Pull up

Pull up bar

Met de pull-up bar kan je optimaal de schouders, biceps, rug en buikspieren trainen. Neem deze accessoire erbij en geef het bovenlichaam van jouw sporters meer vorm!

Dip

Dip bar

Train je borst en triceps gemakkelijk met onze dip bar. Leer jouw sporters een perfecte lichaamscontrole ontwikkelen!

Muscle up

Muscle up bar

Via de optrekstang zorg jij voor een explosieve pull up gevolgd door een dip. Hiermee kan jij je sporters de juiste techniek en kracht laten gebruiken.

Climb

Climber bar

Met de onze klimrek zorg jij voor de juiste workouts om verschillende spiergroepen te trainen en de motoriek en cordinatie te optimaliseren!

Squat

Squat spotter

Met onze squatrek kan je efficiente krachttrainingen uitvoeren. Zorg als personal trainer voor een optimale squat workout om de quadriceps, bilspieren en kuiten van jouw sporters aan het werk te zetten.

Flying pull up

Flying pull up bar

De pull up ladder is optimaal voor de explosiviteit van sporters. Ze worden gebruikt in combinatie met turnringen die vaak nodig is voor betere muscle-ups en andere bewegingen.

Bekijk onze trainingsmaterialen en accessoires op www.fitnessyogashop.nl

Transport en opslag

Voor het transport en de opslag van het M3F fitness frame biedt M3F Sport een speciaal voor het frame ingerichte aanhangwagen aan. Hiermee kan het fitness frame veilig worden vervoerd en opgeslagen. Tevens biedt deze aanhangwagen ruimte voor vervoer en opslag van accessoires en andere trainingsmaterialen. Deze aanhangwagen is voorzien van alle denkbare opties zoals o.a. binnen- en achteruitrijverlichting. Door deze aanhangwagen te voorzien van belettering is het bovendien een krachtig reclamemiddel.

Vraag een demo aan
frame transport

Financieringsplan op jouw maat

M3F sport voorziet een op maat gemaakte financieringsplan afhankelijk naar jouw wensen. Wij brengen in kaart hoe jij als personal trainer de kosten kan financieren en jezelf kan voorzien van een optimaal verdienmodel met een uitstekend perspectief. Als zelfstandig ondernemer kan de aanschaf van het M3F fitness frame en bijbehorende producten ook fiscale voordelen hebben. Zo kan je mogelijk in aanmerking komen voor de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA).
Financieringen zijn o.a mogelijk via:
-Qredits
-Rabobank

Neem contact op voor meer uitleg

Onze klanten

M3F klanten

© Copyright M3F Sport 2020 All Rights Reserved. | Webdesign, Marketing, Vormgeving, Branding: PixelStuff | Fotografie: Perry Zonneveld | Video: Joost Franken en Tijs van leur