M3F accessoires & trainingsmaterialen

Vergroot de functionaliteit, mobiliteit en herkenbaarheid van het M3F fitness frame.

Frame accessoires

Frame accessoires

M3F Sport biedt accessoires aan om de functionaliteit van het M3F fitness frame te vergroten. Hiertoe zijn op het frame koppelingen aangebracht. Hierdoor kan het fitness frame worden uitgebreid met een dip, chin en/of pull up bar.

Daarnaast biedt M3F Sport allerlei toebehoren bij het M3F Frame aan, die bijdragen aan de uitstraling en mogelijkheden van het frame. Een voorbeeld hiervan zijn covers met reclame teksten die van binnenuit verlicht kunnen worden. Het is ook mogelijk om bluetooth speakers aan het frame te bevestigen voor muzikale ondersteuning van de groepslessen.

 

Trainingsmaterialen

Frame materialen

Het frame is het ophang- en bevestigingspunt voor tal van trainings- en ondersteunende materialen. M3F Sport kan u over de mogelijkheden over informeren en biedt u hiervoor o.a. de volgende professionele materialen aan: suspension trainers, power bands, power ropes, bokszakken, bosuballen, en nog veel meer. Hierdoor kan direct worden gestart met het geven van functionele, en gevarieerde conditie- en krachttrainingsprogramma’s aan alle sporters op ieder niveau.

Bekijk onze accessoires en trainingsmaterialen op fitnessyogashop.nl

Transport en opslag

Frame transport en opslag

Voor het transport en opslag van het M3F fitness frame biedt M3F Sport een speciaal voor het frame ingerichte aanhangwagen aan. Hiermee kan het frame niet alleen veilig worden vervoerd, maar ook veilig worden opgeslagen. Tevens biedt deze aanhangwagen ruimte voor vervoer en opslag van accessoires en andere trainingsmaterialen.

Het betreft hier een gesloten en geremde aanhangwagen met een bruto gewicht tot 1350 kg. Hierbij kan gekozen worden uit de maten 304 x 151 x 150 of 304 x 151 x 180 (L x B x H). Deze aanhangwagen is voorzien van alle denkbare opties zoals o.a. binnen- en achteruitrijverlichting. Door deze aanhangwagen te voorzien van belettering is het ook een krachtig reclame middel.

fitness frame
Fitness frame
Fitness frame

© Copyright M3F Sport 2020 All Rights Reserved. | Webdesign, Marketing, Vormgeving, Branding: PixelStuff | Fotografie: Perry Zonneveld | Video: Joost Franken en Tijs van leur