M3F accessoires & trainingsmaterialen

Vergroot de functionaliteit, mobiliteit en herkenbaarheid van het M3F fitness frame.

Frame accessoires

M3F Sport biedt accessoires aan om de functionaliteit van het M3F fitness frame te vergroten. Hiertoe zijn op het frame koppelingen aangebracht. Hierdoor kan het fitness frame worden uitgebreid met een dip, chin en/of pull up bar.

Daarnaast biedt M3F Sport allerlei toebehoren bij het M3F Frame aan, die bijdragen aan de uitstraling en mogelijkheden van het frame. Een voorbeeld hiervan zijn covers met reclame teksten die van binnenuit verlicht kunnen worden. Het is ook mogelijk om bluetooth speakers aan het frame te bevestigen voor muzikale ondersteuning van de groepslessen.

Trainingsmaterialen

Het frame is het ophang- en bevestigingspunt voor tal van trainings- en ondersteunende materialen. M3F Sport kan u over de mogelijkheden over informeren en biedt u hiervoor o.a. de volgende professionele materialen aan: suspension trainers, power bands, power ropes, bokszakken, bosuballen, en nog veel meer. Hierdoor kan direct worden gestart met het geven van functionele, en gevarieerde conditie- en krachttrainingsprogramma’s aan alle sporters op ieder niveau.

Bekijk onze accessoires en trainingsmaterialen op fitnessyogashop.nl

Transport en opslag

Voor het transport en opslag van het M3F fitness frame biedt M3F Sport een speciaal voor het frame ingerichte aanhangwagen aan. Hiermee kan het frame niet alleen veilig worden vervoerd, maar ook veilig worden opgeslagen. Tevens biedt deze aanhangwagen ruimte voor vervoer en opslag van accessoires en andere trainingsmaterialen.

Het betreft hier een gesloten en geremde aanhangwagen met een bruto gewicht tot 1350 kg. Hierbij kan gekozen worden uit de maten 304 x 151 x 150 of 304 x 151 x 180 (L x B x H). Deze aanhangwagen is voorzien van alle denkbare opties zoals o.a. binnen- en achteruitrijverlichting. Door deze aanhangwagen te voorzien van belettering is het ook een krachtig reclame middel.

Voorbeelden trainingsmaterialen

Suspension trainers

Bosu ballen

Power bands

Accessoires en toepassingen

Pull up

Dip

Muscle up

Met de pull-up bar kan je optimaal de schouders, biceps, rug en buikspieren trainen. Neem deze accessoire erbij en geef het bovenlichaam van jouw sporters meer vorm!

Train je borst en triceps gemakkelijk met onze dip bar. Leer jouw sporters een perfecte lichaamscontrole ontwikkelen!

Via de optrekstang zorg jij voor een explosieve pull up gevolgd door een dip. Hiermee kan jij je sporters de juiste techniek en kracht laten gebruiken.

Climb

Squat

Flying pull up

Met het klimrek zorg jij voor de juiste work-outs om verschillende spiergroepen te trainen en de motoriek en coördinatie te optimaliseren!

Met onze squatrek kan je efficiente krachttrainingen uitvoeren. Zorg als personal trainer voor een optimale squat workout om de quadriceps, bilspieren en kuiten van jouw sporters aan het werk te zetten.

De pull up ladder is optimaal voor de explosiviteit van sporters. Ze worden gebruikt in combinatie met turnringen die vaak nodig is voor betere muscle-ups en andere bewegingen.

Transport en opslag

Voor het transport en de opslag van het M3F fitness frame biedt M3F Sport een speciaal voor het frame ingerichte aanhangwagen aan. Hiermee kan het fitness frame veilig worden vervoerd en opgeslagen. Tevens biedt deze aanhangwagen ruimte voor vervoer en opslag van accessoires en andere trainingsmaterialen. Deze aanhangwagen is voorzien van alle denkbare opties zoals o.a. binnen- en achteruitrijverlichting. Door deze aanhangwagen te voorzien van belettering is het bovendien een krachtig reclamemiddel.