Buitensporten doe je samen!

Wil jij graag een grote groep mensen samenbrengen en door middel van fitness oefeningen samen laten trainen? Dan is het M3F fitness frame hier de ideale tool voor. Het fitness frame brengt namelijk de fitness mogelijkheden van de sportschool naar de buitenomgeving. Vrijwel alle krachttraining oefeningen uit de sportschool kun je beoefenen aan het frame. Met bootcamp oefeningen op het fitness frame haal jij mensen ver uit hun comfortzone en zorg jij ervoor dat zij hun fitnessdoelen kunnen bereiken. Daarbij kan je door middel van verschillende soorten trainingen werken aan kracht, uithoudingsvermogen en het figuur van sporters.

Bootcamp organiseren

Met het organiseren van een eigen outdoor bootcamp kan jij ook zelf je schema bepalen. Je bent flexibel in het geven van welke oefeningen wanneer en waar je maar wil. Hierbij heb je geen verschillende apparaten nodig maar kan jij met verschillende frame accessoires of materialen gekoppeld aan het M3F fitness frame een volwaardige work-out aanbieden. Vervolgens draagt een goede bootcamp ook bij aan een sterke solidariteit en teambuilding tussen sporters.

Waar je maar wilt

Zou jij graag een bootcamp in Rotterdam organiseren of wil jij liever een bootcamp in Utrecht op poten zetten? Niet getreurd. Met het mobiele M3F fitness frame kan jij je makkelijk verplaatsen en jouw outdoor bootcamp organiseren op verschillende locaties. Neem contact op voor meer informatie!