Sportieve mannen doen buiten cardio- en krachtoefeningen aan fitness frame

Het M3F SPORT fitness frame

Ons fitness frame is makkelijk om zelf binnen korte tijd op te bouwen en te vervoeren. Hierdoor is het frame ideaal om de groepsfitness van binnen naar buiten te verplaatsen, of naar een externe locatie in de natuur zoals een park, bos of strand.

M3F fitness frame gebuikt als monkey bars/ klimrek
M3F Accessoires voor bokstraining en groepscardio training

Accessoires

Het M3F fitness frame voegt meerdere fitness toestellen in één en heeft hierdoor vele functionaliteiten. Door het fitness frame te modificeren met toevoegingen zoals de dip, chin of pull up bar verhoogd u eenvoudig het aantal trainingen die u met dit frame kunt doen.

Stel zelf uw frame samen met een ruime keuze aan frame accessoires. Kies voor frame toevoegingen voor bokstraining, calisthenics, suspension training en crossfit.

Meer informatie

Het fitness frame kopen?

 

Waarom zou ik het fitness frame kopen?

Het multifunctionele mobiele fitness frame is ideaal om uw sport trainingen en lessen naar de buitenruimte te verplaatsen. Door de vele modulaire toevoegingen is het mogelijk om een breed scala aan oefeningen uit te voeren en door de grootte is het mogelijk om tot 12 mensen tegelijk te laten trainen aan het frame. Ondanks de grootte is het fitness frame met 1 persoon binnen 15 minuten op te bouwen en door de lichte maar sterke structuur is het frame makkelijk om te vervoeren in een aanhangwagen. Het frame is optimaal inzetbaar als een alternatieve locatie voor sportscholen in de buitenlucht, als all-in-one fitness rek voor personal trainers en fysiotherapeuten, en als transporteerbaar rek voor sportieve bootcamps. Het gebruik van een fitness frame kan ook de zichtbaarheid van uw bedrijf of trainingen vergroten als u het gebruikt om op een externe locatie te sporten.

Mobiel

Mobiel

Modulair

Modulair

Buitensport

Buitensport

Hoe bouw je het fitness frame op?

Het fitness frame kan snel en veilig opgezet worden door 1 persoon. Het multifunctionele mobiele fitness frame is gemaakt van sterke, lichtgewichtge aluminium onderdelen waardoor er bij de op- en afbouw weinig belasting is op de rug. Het frame is binnen 15 minuten op te bouwen door de stappen te nemen in de handleiding  of en video hiernaast. Hierbij kan het frame in verschillende lengtes worden opgezet aan de hand van uw fitness behoeftes.

Meer informatie

Is het fitness frame makkelijk te vervoeren en op te slaan?

Het M3F frame is ontworpen om flexibiliteit aan outdoor- en groepsfitness te geven op iedere locatie. Ook voor transport en opslag is gezorgd. Voor vervoer van het M3F Frame biedt M3F Sport een speciaal voor het frame ingerichte aanhangwagen aan. Hiermee kan het frame niet alleen veilig worden vervoerd, maar ook veilig worden opgeslagen. Tevens biedt deze aanhangwagen ruimte voor vervoer en opslag van accessoires en andere trainingsmaterialen. Het frame is zeer compact op te bergen waardoor u geen extra ruimte nodig heeft om het te bewaren als u het niet gebruikt.

Meer informatie

Waarom M3F Sport?

Wij van M3F SPORT geloven dat het samen zijn met mensen en het ondernemen van activiteiten in de natuur de gezondste vorm van sporten is. Hierom willen wij willen de sportende mens dichter bij elkaar en dichter bij de natuur brengen. Door zowel de fysieke als sociale behoeften van onze gebruikers te bevredigen en tegelijk de gebruiker in aanraking laten komen met de natuur streven wij ernaar om mensen gezonder en gelukkiger te maken.

© Copyright M3F Sport 2022 All Rights Reserved.