Het is tegenwoordig steeds populairder om buiten te sporten en trainen. Het is heel goed voor je gezondheid, er zijn geen openingstijden en er hoeft geen gebruik gemaakt te worden van elektriciteit. Dit maakt outdoor sporten een duurzame manier van sporten. Daarom zijn er in Nederland op verschillende plaatsen outdoor fitnesstoestellen geplaatst. In deze blog worden er drie toplocaties beschreven en kom je erachter wat de beste locatie is.

Plekken met outdoor fitnesstoestellen

Het Zuiderpark is een groot park in Den Haag waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen en sporten. In het park zijn diverse outdoor fitnesstoestellen te vinden die geschikt zijn voor zowel beginners als gevorderden. De toestellen zijn gemaakt van robuuste materialen en zijn ontworpen om weerbestendig te zijn. Er zijn onder andere toestellen voor buikspieroefeningen, been oefeningen en oefeningen voor de rugspieren.

  Het Rembrandtpark is een prachtig park in Amsterdam West waar je goed kunt wandelen, picknicken en sporten. In het park is een outdoor gym geplaatst met verschillende outdoor fitnesstoestellen voor krachttraining en cardio. Er zijn onder andere toestellen voor leg press, lat pull-down en leg curl.

   De Plantage in Schiedam is een mooie groene omgeving met een outdoor gym. De gym beschikt over verschillende fitnesstoestellen waar je het hele lichaam mee kunt trainen. Zo zijn er toestellen voor push-ups, sit-ups, squats en pull-ups. De outdoor fitnesstoestellen zijn robuust en weerbestendig, zodat je in elk seizoen in de buitenlucht kunt sporten.

    Wat is de beste plek met outdoor fitnesstoestellen?

    Er zijn dus genoeg locaties om te kunnen sporten met outdoor fitnesstoestellen, maar veel plekken zijn lang om te reizen. Hiervoor is gelukkig een oplossing! Met het M3F Fitness Frame heb je overal je favoriete outdoor fitnesstoestel bij de hand. Het frame is makkelijk mee te nemen en op te zetten op elke gewenste locatie, waardoor je altijd en overal kunt sporten. Het frame is ontworpen om weerbestendig te zijn en biedt een scala aan oefeningen voor het hele lichaam. Of je nu traint in het park, op het strand of in de achtertuin, met het M3F Fitness Frame ben je verzekerd van een effectieve workout in de buitenlucht.  Meer weten over het M3F fitness frame? Of wil je een demo komen testen? Bekijk de website en ontdek alle andere voordelen die M3F Sport biedt.

    CONTACT

    Van Nellefabriek
    Van Nelleweg 1
    3044 BC Rotterdam

    Tel: +31 10 760 9017
    Email: info@m3fsport.nl

    • Algemene voorwaarden (PDF)
    • Montage handleiding (PDF)
    • Disclaimer (PDF)

    Op de hoogte blijven van onze activiteiten?
    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

    © Copyright M3F Sport 2022 All Rights Reserved.